Selasa, 21 Agustus 2012

Renovasi Sekolahan SDN Gambyok II dan TK Dharmawanita Gambyok

Ini adalah serangkaian kegiatan kami, yang merupakan salah satu bentuk pengabdian kepada masyarakat. SDN Gambyok II dan TK Dharmawanita Gambyok di Kecamatan Grogol ini keadaannya masih kurang memadai. Berbeda dengan keadaan sekolahan yang berada di pinggiran kota. Kemungkinan pemerintah perhatiannya masih belum sampai desa ini, dan dana untuk pembangunan sekolahan masih digunakan untuk pembangunan sekolah lain yang lebih membutuhkan lagi.
Melihat keadaan yang seperti ini, kami adakan serangkaian acara, dan kami ikut berkontribusi dan mengaplikasikan kemampuan kami langsung di masyarakat. Karena Mahasiswa nantinya di harapkan bisa menjadi tauladan, pemberi pengayoman, dan pemecah masalah masyarakat.
Disini kami di didik untuk menjadi generasi muda yang tangguh, yang bisa bermanfaat bagi sesama.

7 komentar:

1. The possibility of the government not paying attention to this village, and funding for school development is still used for the construction of other schools that need more.

BalasHapus
  2. The organization of events with the provision of public services is important for the city. Everyone can improve this or that part.

BalasHapus
  3. Perhaps the government is still not paying attention to this village, and funds for the development of schools are still used to build other schools that are more in need.

BalasHapus
  4. What a great and interesting post. I like your writing skills and appreciate your working effort making on this post. Street View 3D

BalasHapus
  5. Slime Rancher 2 has a world full of useful materials, hidden treasures, and different slimes. Fans of the series are used to the cozy gameplay, which includes exploring, gardening, raising slimes, and building.

BalasHapus
  6. I’m over the moon with my new solar panels in Orlando! Found the installer on Solar Power Systems website and they were top-notch. Hassle-free installation and they navigated Florida’s laws flawlessly. My electric bills have plummeted and the sunshine here is endless – best decision ever!